SEKRETESSFÖRKLARING VIKTIG INFORMATION!

1. Inledning

Tack för att du tar dig tid att läsa denna sekretessförklaring. Bitcoin Profit respekterar och värdesätter alla användares integritet. Därför anser vi att det är viktigt att ta itu med dina frågor om integritet. Observera att Bitcoin Profit kan göra ändringar i detta uttalande utan föregående meddelande.

Du behöver dock inte oroa dig eftersom vi aldrig skulle inkludera något som kan skada våra uppskattade användare. Dessutom kan Bitcoin Profit använda ord som "vi", "oss" eller "vår" i delar av detta uttalande. Kom ihåg att dessa termer representerar Bitcoin Profit.

På Bitcoin Profit har det högsta prioritet att hålla våra användares information så trygg och säker som möjligt. Även om vi samlar in uppgifter som en del av vårt förfarande ser vi till att de följer regler och bestämmelser om dataskydd.

När du läser den här förklaringen kan du stöta på ord som vi använder, till exempel "Datainsamling". Dessa termer kan inkludera "Personuppgiftsansvarig" eller "Personuppgifter". Oroa dig inte. Vi kommer att tydligt definiera dessa termer i de senare delarna av den officiella sekretessförklaringen Bitcoin Profit.

Om du har några frågor eller förtydliganden om denna sekretessförklaring kan du snabbt kontakta vårt kontaktcenter. Vi hjälper dig gärna.

2. Vad gör vi med dina personuppgifter?

Vad är personuppgifter?

Personuppgifter är all unik information som används för att identifiera eller koppla till en person. Personuppgifter kan vara namn, personnummer, e-post, adress eller internationellt pass - allt detta är personuppgifter som endast gäller för varje enskild person.

Vilka personuppgifter behöver Bitcoin Profit?

Bitcoin Profit samlar in tre typer av uppgifter om dig. Vi kan samla in denna information på något av dessa sätt.

(a) Information som du lämnar till dig med ditt samtycke: Dessa personuppgifter omfattar all information som du lämnar med ditt fulla samtycke när du besöker vår webbplats. Om du till exempel vill registrera dig som ny användare ber vi om vissa personuppgifter. När du ger dem till oss faller dina uppgifter under denna kategori.

(b) Information som vi får när du kontaktar oss: Om du kontaktar oss kan vi samla in dina uppgifter och spara dem. Detta för att säkerställa att vi kan ge dig en effektiv och ändamålsenlig lösning. Dessutom skulle det också bidra till att förbättra vår kundservice till våra uppskattade användare.

(c) Information som härrör från användningen av webbplatsen Bitcoin Loophole: Detta är den information som vi samlar in när du använder vår webbplats. Med hjälp av Google Analytics kan vi samla in uppgifter som gäller din användning av Bitcoin Profit-webbplatsen. Detta kan omfatta besökta sidor, spenderad tid och liknande.

Vem är personuppgiftsansvarig och vilka lagar tillåter oss att samla in personuppgifter?

Bitcoin Profit är personuppgiftsansvarig och leder insamlingen av information på webbplatsen. Observera att insamlingen av dina uppgifter sker för legitima ändamål. Dessutom stämmer den rättsliga grunden överens med hur vi samlar in personuppgifter. Alla våra förfaranden följer GDPR-reglerna som Europeiska unionen (EU) fastställt.

Bitcoin Profit bygger på fyra viktiga aspekter av GDPR, inklusive, men inte begränsat till:

Samtycke: Här har du godkänt att vi använder dina personuppgifter när du blir användare.

Intresse: Detta är när vi använder dina personuppgifter för ett gemensamt intresse som fortfarande uppfyller dina dataskyddsrättigheter.

Godkännande av juridiska villkor: Vi använder dina personuppgifter i enlighet med våra villkor och EU:s lagstiftning.

Uppfyllande av kontraktet: Här använder vi dina personuppgifter som vi har tillgång till för att ingå ett avtal med dig.

Varför samlar vi in dina personuppgifter och hur använder vi dem?

Såsom anges på vår webbplats är vi inte en handelsplattform. Därför sparar vi inte dina uppgifter. Vi samlar in dina uppgifter och överför dem till våra partnermäklare. Dessa mäklare är de du handlar direkt med eftersom de skulle kontakta dig.

Dessutom kan Bitcoin Profit använda dina personuppgifter av flera skäl. I detta segment kommer vi särskilt att identifiera den tvingande orsaken till varför vi samlar in dina uppgifter.

(a) Registrering av användare och kommunikation: När du registrerar dig hos oss kan vi använda uppgifterna för att informera dig om uppdateringar eller nödvändig information som du kan behöva. Detta för att se till att vi följer det avtal du ingått med oss och även för att ge dig utmärkt kundsupport.

(b) För Bitcoin Profit Befordran: Som användare kan vi informera dig om vissa erbjudanden från Bitcoin Profit-teamet. När du ger oss dina personuppgifter har du alltså samtyckt till att få kampanjinformation om dessa erbjudanden.

(c) Användarsäkerhet, förbättrad upplevelse och webbplats: Målet är att se till att din säkerhet är intakt när du använder Bitcoin Profit:s webbplats. Dessutom kan vi effektivt hantera säkerheten på vår webbplats och förbättra din upplevelse när du använder den.

Vilken typ av cookies använder Bitcoin Profit?

Cookies är filer som skapas när du besöker eller använder en webbplats. Cookies gör det möjligt för en webbplats att känna igen din enhet och bidrar till att förbättra din användarupplevelse på webbplatsen.

Bitcoin Profit använder olika typer av cookies. Här är de tre typerna som du hittar på vår webbplats.

(a) Funktionella cookies: Denna typ av cookie hjälper oss att känna igen hur effektiv navigeringen är på webbplatsen. Dessutom meddelar den om vi bör förbättra vissa funktioner eller utöka vår teknik.

(b) Google Analytics: Google Analytics-cookien hjälper oss att identifiera användarnas aktiviteter och åtgärder på vår webbplats, vilket ger oss insikter om datainsamling, användning av webbplatsen och användarnas tillfredsställelse. Det är dock endast Bitcoin Profit som kan använda dina uppgifter eftersom vi har ett avtal som hindrar Bitcoin Profit från att använda dina personuppgifter.

(c) Cookies från tredje part: Bitcoin Profit har några affiliatelänkar. Därför använder vi cookies från tredje part för att övervaka användarnas aktivitet på webbplatsen.

Var lagrar Bitcoin Profit dina uppgifter?

Som tidigare nämnts sparar Bitcoin Profit inte dina personuppgifter. Vi kan dock överföra dina uppgifter till tredjepartspartner som begär dina uppgifter. Observera att vi kommer att göra vårt bästa för att säkra dina uppgifter och skydda dig från eventuella överträdelser.

När detta sker ska du veta att det kommer att överensstämma med de rättsliga bestämmelserna om databehandling. Våra tredjepartspartner kommer inte heller att dela dina uppgifter med okända parter utan vårt godkännande.

Hur skyddar Bitcoin Profit mina personuppgifter?

Bitcoin Profit ser till att dina uppgifter skyddas med lämpliga processer. Observera att vi inte kommer att göra dina uppgifter tillgängliga för allmänheten. Personuppgifter kommer endast att vara tillgängliga för myndigheter eller lagstödjande myndigheter om det är nödvändigt.

Hur länge sparar Bitcoin Profit dina personuppgifter?

Bitcoin Profit kommer inte att behålla dina uppgifter längre än nödvändigt. Det primära syftet med att få dina uppgifter är att se till att det är möjligt att ta itu med de produkter och tjänster som du samtycker till att använda.

3. Vilka rättigheter har du?

Som Bitcoin Profit-användare har du vissa rättigheter i fråga om personuppgifter i det här avsnittet; vi kommer att redogöra för de mest kritiska rättigheterna enligt GDPR-lagen som fastställts av Europeiska unionen (EU). Observera dock att alla dessa rättigheter kanske inte är tillämpliga i alla situationer när du använder webbplatsen Bitcoin Profit.

(a) Tillträde till ämnet: Denna rättighet ger användarna rätt att begära ut formulär som de fyllt i på Bitcoin Profit:s webbplats.

(b) Ändring av uppgifter: Denna rättighet ger användaren rätt att justera delar av sina personuppgifter om han eller hon anser att de är felaktiga eller behöver uppdateras.

(c) Annullering av uppgifter: Bitcoin Profit-användare kan begära att deras personuppgifter raderas helt och hållet från plattformen, förutsatt att användarna uppfyller vissa villkor. Eftersom Bitcoin Profit inte behåller användardata når vi ut till våra partners för att underlätta processen.

(d) Dataöverföring: Som Bitcoin Profit-användare kan du begära att dina uppgifter överförs till en annan tredje part. Observera dock att vi inte kommer att vara ansvariga för vilket resultat som helst av förfarandet, särskilt om det inte är våra partners.

(e) Klagomål: Webbplatsanvändare har rätt att ta upp en fråga eller ett klagomål om vår användning av deras personuppgifter med den relevanta tillsynsmyndigheten i deras hemland.

4. Definierade termer: Som vi nämnde tidigare kan vissa termer vara oklara. Så i detta sista avsnitt kommer vi att definiera innebörden av vissa som är tillämpliga enligt dataskyddslagarna.

Personuppgiftsansvarig: Den personuppgiftsansvarige är det organ som ansvarar för att motivera användningen av de insamlade uppgifterna.

Personuppgiftsbiträde: Personuppgiftsbiträdet är den instans som behandlar uppgifter på uppdrag av den personuppgiftsansvarige.

Personuppgifter: Personuppgifter är namn, e-postadresser, adresser och annan personlig information som är kopplad till en person och som kan användas för att juridiskt identifiera personen.

GDPR: Detta är den europeiska allmänna dataskyddsförordningen, EU 2016/679. Dataskyddsförordningen är tillämplig i hela EES från och med den 25 maj 2018.

Behandling av personuppgifter: Detta används för att beskriva alla åtgärder som är kopplade till användningen av personuppgifter, t.ex. insamling, lagring, annullering, uppdatering eller distribution av uppgifter.

Ansluter dig till den bästa mäklaren för din region ...