PERSONVERNERKLÆRING VIKTIG INFORMASJON!

1 Innledning

Takk for at du tok deg tid til å lese denne personvernerklæringen. Bitcoin Profit vurderer og verdsetter personvernet til alle brukere. Derfor anser vi det som viktig å ta tak i dine personvernspørsmål. Vær oppmerksom på at Bitcoin Profit kan gjøre endringer i denne erklæringen uten forhåndsvarsel.

Du trenger ikke å bekymre deg, ettersom vi aldri ville inkludere noe som kan potensielt skade våre anerkjente brukere. I tillegg kan Bitcoin Profit bruke ord som "vi" eller "oss" eller "vår" i segmenter av denne erklæringen. Husk at disse vilkårene representerer Bitcoin Profit.

På Bitcoin Profit er det ytterst viktig å holde brukernes informasjon så sikker som mulig. Selv om vi samler inn data som en del av vår prosedyre, forsikrer vi at det overholder regler og forskrifter om databeskyttelse.

Når du går gjennom denne erklæringen, kan du støte på ord som vi bruker, for eksempel "Datainnsamling."Disse vilkårene kan omfatte "Data Controller" eller "Personopplysninger."Ikke bekymre deg. Vi vil tydelig definere disse vilkårene i de siste delene av den offisielle Bitcoin Profit personvernerklæringen.

Hvis du har spørsmål eller ønsker avklaringer om denne personvernerklæringen, kan du kontakte vårt kundesenter. Vi hjelper gjerne.

2 Hva gjør vi med personopplysningene dine?

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er all unik informasjon som brukes til å identifisere eller koble til noen. Personopplysninger kan omfatte navn, identitetsnummer, e-post, adresse eller internasjonalt pass - alle disse er personopplysninger eksklusivt for hver enkelt person.

Hvilke personopplysninger krever Bitcoin Profit?

Bitcoin Profit samler inn tre typer data om deg. Vi kan samle inn denne informasjonen på en av disse måtene.

(a) Informasjon du gir til deg med ditt samtykke: Disse personopplysningene omfatter all informasjon du frivillig oppgir når du besøker nettstedet vårt. Hvis du for eksempel vil registrere deg som ny bruker, ber vi om noen personlige opplysninger. Når du gir dem til oss, faller dataene dine inn under denne kategorien.

(b) Informasjon vi får når du kontakter oss: Hvis du kontakter oss, kan vi samle inn journalene dine og lagre dem. Dette er for å sikre at vi gir deg effektiv løsning. I tillegg vil det også bidra til å forbedre vår kundeservice til våre verdsatte brukere.

(c) Informasjon utledet fra bruk av Bitcoin Loophole-nettstedet: Dette er informasjonen vi samler inn når du bruker nettstedet vårt. Ved hjelp av Google Analytics kan vi samle inn data som gjelder din bruk av Bitcoin Profit-nettstedet. Dette kan omfatte besøkte sider, tidsbruk og lignende.

Hvem er behandlingsansvarlig, og hvilke lover tillater oss å samle inn personopplysninger?

Bitcoin Profit er datakontrolleren og leder prosessen med å samle inn informasjon på nettstedet. Vær oppmerksom på at innsamling av dine data er for legitime formål. Videre er rettsgrunnlaget i tråd med hvordan vi samler inn personopplysninger. Alle våre prosedyrer følger GDPR-reglene som EU har fastsatt.

Bitcoin Profit er avhengig av fire hovedaspekter ved GDPR, inkludert, men ikke begrenset til:

Samtykke: Her har du gitt oss tillatelse til å bruke personopplysningene dine når du blir bruker.

Interesse: Det er her vi bruker personopplysningene dine til en felles interesse som fortsatt er innenfor dine personvernrettigheter.

Godkjenning av juridiske vilkår: Her bruker vi personopplysningene dine i tråd med våre vilkår og lover i EU.

Kontraktytelse: Her bruker vi dine personlige opplysninger som er tilgjengelige for å inngå en kontrakt med deg.

Hvorfor samler vi inn dine personopplysninger og hvordan bruker vi dem?

Som nevnt på vår nettside, er vi ikke en handelsplattform. På grunn av dette lagrer vi ikke dine data. Vi samler inn dine data og overfører dem til våre partnermeglere. Disse meglerne er de du forholder deg til, ettersom de vil kontakte deg direkte.

I tillegg kan Bitcoin Profit bruke dine personlige data av flere grunner. Dette segmentet vil spesifikt redegjøre for den overbevisende grunnen til at vi samler inn dine data.

(a) Brukerregistrering og kommunikasjon: Når du registrerer deg hos oss, kan vi bruke opplysningene til å informere deg om oppdateringer eller nødvendig informasjon du måtte trenge. Dette er for å sikre at vi overholder kontrakten du har inngått med oss, og også gi deg utmerket kundestøtte.

(b) For Bitcoin Profit Kampanjer: Som bruker kan vi informere deg om visse tilbud fra Bitcoin Profit-teamet. Så når du gir oss dine personlige opplysninger, har du samtykket i å motta kampanjeinformasjon om disse tilbudene.

(c) Brukersikkerhet, forbedret opplevelse og nettsted: Målet er å sikre at sikkerheten din er intakt når du bruker Bitcoin Profit-nettstedet. Videre kan vi effektivt administrere vår nettsteds sikkerhet og forbedre din opplevelse ved hjelp av det.

Hva slags informasjonskapsler bruker Bitcoin Profit?

Informasjonskapsler er filer som opprettes når du besøker eller bruker et nettsted. Informasjonskapsler gjør det mulig for et nettsted å verifisere enheten din og bidra til å forbedre brukeropplevelsen din på nettstedet.

Bitcoin Profit bruker ulike typer informasjonskapsler. Her er de tre typene du finner på vår hjemmeside.

(a) Funksjonelle informasjonskapsler: Denne typen informasjonskapsler hjelper oss med å gjenkjenne hvor effektiv navigering er på nettstedet. I tillegg kommuniserer det om vi skal forbedre noen funksjoner eller utvide vår teknologi.

(b) Google Analytics: Google Analytics-informasjonskapselen hjelper oss med å identifisere brukerengasjement og handlinger på nettstedet vårt. Dette gir oss innsikt i datainnsamling, bruk av nettstedet og brukertilfredshet. Men bare Bitcoin Profit kan bruke dataene dine, siden vi har en avtale som hindrer Bitcoin Profit i å bruke dine personlige data.

(c) Tredjeparts informasjonskapsler: Bitcoin Profit har noen tilknyttede koblinger. Derfor bruker vi tredjeparts informasjonskapsler for å overvåke brukeraktivitet på nettstedet.

Hvor lagrer Bitcoin Profit dataene dine?

Som nevnt tidligere, lagrer ikke Bitcoin Profit dine personlige data. Vi kan imidlertid overføre dataene dine til tredjepartspartnere som ber om dataene dine. Vær oppmerksom på at vi vil gjøre vårt beste for å sikre dataene dine og beskytte deg mot eventuelle brudd.

Når dette skjer, vet du at det vil samsvare med juridiske databehandlingsforskrifter. Våre tredjepartspartnere vil heller ikke dele dine opplysninger med ukjente parter uten vår godkjenning.

Hvordan beskytter Bitcoin Profit personopplysningene mine?

Bitcoin Profit sørger for at dataene dine er beskyttet med korrekte prosesser. Vær oppmerksom på at vi ikke gjør dine data tilgjengelige for offentligheten. De vil bare være tilgjengelig for personopplysninger til myndighetene eller lovmyndigheter om nødvendig.

Hvor lenge vil Bitcoin Profit beholde dine personlige data?

Bitcoin Profit vil ikke lagre dataene dine i lengre tid enn nødvendig. Hovedformålet med å innhente dine data er å sikre at det er mulig å adressere produktene og tjenestene du samtykker i å bruke.

3 Hva er dine rettigheter?

Som Bitcoin Profit-bruker har du visse rettigheter til personlige data i denne delen; Vi vil gi nærmere opplysninger om de mest kritiske rettighetene i henhold til GDPR-loven slik den er fastsatt av EU. Vær imidlertid oppmerksom på at alle disse rettighetene kanskje ikke gjelder i alle situasjoner når du bruker Bitcoin Profit-nettstedet.

(a) Emnetilgang: Denne rettigheten gir brukere rett til å be om skjemaer de har fylt ut på Bitcoin Profit-nettstedet.

b) Dataendring: Denne rettigheten gir en bruker mulighet til å justere deler av sin personlige informasjon hvis de føler at den er feil eller trenger en oppdatering.

c) Datakansellering: Bitcoin Profit-brukere kan be om at deres personlige data slettes helt fra plattformen, forutsatt at brukerne oppfyller noen vilkår og betingelser. Siden Bitcoin Profit ikke lagrer brukerdata, kontakter vi partnerne våre for å forenkle prosessen.

d) Dataoverføring: Som Bitcoin Profit-bruker kan du be om at dataene dine overføres til en annen tredjepart. Vær imidlertid oppmerksom på at vi ikke vil være ansvarlig for utfallet av prosedyren, spesielt hvis det ikke er våre partnere.

e) Klager: Nettstedbrukere har rett til å ta opp et problem eller klage på vår bruk av deres personopplysninger med den relevante reguleringsmyndigheten i deres hjemland.

4 Definerte begreper: Som nevnt tidligere, er noen begreper kanskje ikke så klare. Så i denne siste delen, vil vi definere betydningen av noen av begrepene gjeldende under databeskyttelseslovene.

Datakontrollør: Den behandlingsansvarlige er den instansen som er ansvarlig for å gi begrunnelse for vilkårene for bruk av innsamlede data.

Dataprosessor: Databehandleren representerer den instans som behandler data som dirigert av datakontrolløren.

Personopplysninger: Personopplysninger representerer navn, e-post, adresser og andre personopplysninger knyttet til en person som kan brukes til å identifisere personen juridisk.

GDPR: Dette er EUs personvernforordning (EU) 2016/679. GDPR gjelder i hele EØS fra 25. mai 2018.

Behandling av personopplysninger: Dette brukes til å representere enhver handling som er knyttet til bruken av personopplysninger. Dette kan omfatte datainnsamling, lagring, kansellering, oppdatering eller distribusjon.

Koble deg til den beste megleren for din region ...