ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER VIGTIG INFORMATION!

1. Indledning

Tak, fordi du tager dig tid til at læse denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Bitcoin Profit respekterer og værdsætter alle brugeres privatliv. Som sådan anser vi det for vigtigt at tage hensyn til dine bekymringer om privatlivets fred. Bemærk venligst, at Bitcoin Profit kan foretage ændringer i denne erklæring uden forudgående meddelelse.

Du behøver dog ikke at bekymre dig, da vi aldrig vil inkludere noget, der potentielt kan skade vores værdsatte brugere. Desuden kan Bitcoin Profit bruge ord som "vi" eller "os" eller "vores" i dele af denne erklæring. Husk venligst, at disse udtryk repræsenterer Bitcoin Profit.

Hos Bitcoin Profit har det højeste prioritet at holde vores brugeres oplysninger så sikre som muligt. Selv om vi indsamler data som en del af vores procedure, sikrer vi, at de overholder regler og bestemmelser om databeskyttelse.

Når du gennemgår denne erklæring, kan du støde på ord, som vi bruger, såsom "Dataindsamler".Disse udtryk kan omfatte "Dataansvarlig" eller "Personlige data". Bare rolig. Vi vil klart definere disse udtryk i de sidste dele af den officielle Bitcoin Profit-erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at præcisere denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, kan du hurtigt henvende dig til vores kontaktcenter. Vi hjælper dig gerne.

2. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er alle unikke oplysninger, der bruges til at identificere eller knytte en person til en person. Personoplysninger kan omfatte navn, personnummer, e-mail, adresse eller internationalt pas - alle disse er personoplysninger, som kun findes for hver enkelt person.

Hvilke personoplysninger har Bitcoin Profit brug for?

Bitcoin Profit indsamler tre slags data om dig. Vi kan indsamle disse oplysninger på en af disse måder.

(a) Oplysninger, som du giver dig med dit samtykke: Disse personoplysninger omfatter alle oplysninger, som du giver med din fulde tilladelse, når du besøger vores websted. Hvis du f.eks. ønsker at registrere dig som ny bruger, beder vi dig om nogle personlige oplysninger. Når du giver dem til os, falder dine data ind under denne kategori.

(b) Oplysninger, som vi får, når du kontakter os: Hvis du henvender dig til os, kan vi indsamle dine oplysninger og gemme dem. Dette er for at sikre, at vi kan give dig en effektiv løsning. Derudover vil det også hjælpe os med at forbedre vores kundeservice til vores værdsatte brugere.

(c) Oplysninger, der stammer fra brugen af Bitcoin Loophole-webstedet: Dette er de oplysninger, vi indsamler, når du bruger vores websted. Ved hjælp af Google Analytics kan vi indsamle data, der gælder for din brug af Bitcoin Profit-webstedet. Dette kan omfatte besøgte sider, tidsforbrug og lignende.

Hvem er den dataansvarlige, og hvilke love giver os lov til at indsamle personlige data?

Bitcoin Profit er den dataansvarlige og står i spidsen for indsamlingen af oplysninger på webstedet. Bemærk, at indsamlingen af dine data sker til legitime formål. Desuden stemmer den juridiske begrundelse overens med den måde, hvorpå vi indsamler personoplysninger. Alle vores procedurer følger de GDPR-regler, som Den Europæiske Union (EU) har fastsat.

Bitcoin Profit er baseret på fire vigtige aspekter af GDPR, herunder, men ikke begrænset til, følgende:

Samtykke: Her har du givet os tilladelse til at bruge dine personlige oplysninger, når du bliver bruger.

Interesse: Dette er, når vi bruger dine personoplysninger til en fælles interesse, som stadig er i overensstemmelse med dine databeskyttelsesrettigheder.

Accept af juridiske vilkår: Vi bruger dine personoplysninger i overensstemmelse med vores vilkår og betingelser og EU's lovgivning.

Kontraktopfyldelse: Her bruger vi dine personlige oplysninger, som vi har adgang til, til at indgå en kontrakt med dig.

Hvorfor indsamler vi dine personlige oplysninger, og hvordan bruger vi dem?

Som det fremgår af vores hjemmeside, er vi ikke en handelsplatform. Derfor opbevarer vi ikke dine data. Vi indsamler dine data og overfører dem til vores partnermæglere. Disse mæglere er dem, som du handler direkte med, da de ville kontakte dig.

Desuden kan Bitcoin Profit bruge dine personoplysninger af flere grunde. Dette segment vil specifikt identificere den tungtvejende grund til, at vi indsamler dine data.

(a) Registrering og kommunikation af brugere: Når du registrerer dig hos os, kan vi bruge oplysningerne til at informere dig om opdateringer eller nødvendige oplysninger, som du måtte have brug for. Dette er for at sikre, at vi overholder den kontrakt, du har indgået med os, og også for at give dig fremragende kundesupport.

(b) For Bitcoin Profit-promoveringer: Som bruger kan vi informere dig om visse tilbud fra Bitcoin Profit-teamet. Så når du giver os dine personlige oplysninger, har du givet dit samtykke til at modtage salgsfremmende oplysninger om disse tilbud.

(c) Brugersikkerhed, forbedret oplevelse og websted: Målet er at garantere, at din sikkerhed er intakt, når du bruger Bitcoin Profit-webstedet. Desuden kan vi effektivt administrere vores hjemmesides sikkerhed og forbedre din oplevelse ved at bruge det.

Hvilken slags cookies bruger Bitcoin Profit?

Cookies er filer, der oprettes, når du besøger eller bruger et websted. Cookies gør det muligt for et websted at genkende din enhed og hjælpe med at forbedre din brugeroplevelse på webstedet.

Bitcoin Profit bruger forskellige typer cookies. Her er de tre typer, du kan finde på vores websted.

(a) Funktionelle cookies: Denne type cookie hjælper os med at genkende, hvor effektiv navigationen på hjemmesiden er. Desuden meddeler den, om vi bør forbedre nogle funktionaliteter eller udvide vores teknologi.

(b) Google Analytics: Google Analytics-cookien hjælper os med at identificere brugernes inddragelse og handlinger på vores websted, hvilket giver os indsigt i dataindsamling, brug af webstedet og brugertilfredshed. Det er dog kun Bitcoin Profit, der kan bruge dine data, da vi har en aftale, der udelukker Bitcoin Profit fra at bruge dine personlige data.

(c) Cookies fra tredjeparter: Bitcoin Profit har nogle affilierede links. Derfor bruger vi cookies fra tredjeparter til at overvåge brugeraktivitet på webstedet.

Hvor gemmer Bitcoin Profit dine data?

Som tidligere nævnt opbevarer Bitcoin Profit ikke dine personlige oplysninger. Vi kan dog overføre dine data til tredjepartspartnere, som anmoder om dine data. Bemærk, at vi vil gøre vores bedste for at sikre dine data og beskytte dig mod ethvert brud.

Når det sker, skal du vide, at det vil være i overensstemmelse med de juridiske regler for databehandling. Vores tredjepartspartnere vil heller ikke dele dine oplysninger med ukendte parter uden vores godkendelse.

Hvordan beskytter Bitcoin Profit mine personlige oplysninger?

Bitcoin Profit sikrer, at dine data er beskyttet med de rette processer. Bemærk, at vi ikke vil gøre dine data tilgængelige for offentligheden. Det vil kun være muligt at give personoplysninger til statslige- eller lovfæstende myndigheder, hvis det er nødvendigt.

Hvor længe opbevarer Bitcoin Profit dine personoplysninger?

Bitcoin Profit opbevarer ikke dine data i længere tid end nødvendigt. Det primære formål med at indhente dine data er at sikre, at det er muligt at behandle de produkter og tjenester, som du giver dit samtykke til at bruge.

3. Hvad er dine rettigheder?

Som Bitcoin Profit-bruger har du visse rettigheder til personoplysninger i dette afsnit; vi vil beskrive de vigtigste rettigheder i henhold til GDPR-loven som fastsat af Den Europæiske Union (EU). Bemærk dog, at alle disse rettigheder muligvis ikke gælder i alle situationer, når du bruger Bitcoin Profit-webstedet.

(a) Adgang for den pågældende: Denne ret giver brugerne adgang til at anmode om de formularer, de har udfyldt på Bitcoin Profit-webstedet.

(b) Ændring af data: Denne ret giver en bruger mulighed for at justere dele af sine personlige oplysninger, hvis han/hun mener, at de er forkerte eller har brug for en opdatering.

(c) Annullering af data: Bitcoin Profit-brugere kan anmode om, at deres personoplysninger slettes fuldstændigt fra platformen, forudsat at brugerne opfylder visse betingelser og vilkår. Da Bitcoin Profit ikke opbevarer brugerdata, henvender vi os til vores partnere for at lette processen.

(d) Dataoverførsel: Som Bitcoin Profit-bruger kan du anmode om at få dine data overført til en anden tredjepart. Bemærk dog, at vi ikke vil være ansvarlige for hvilket som helst resultat af proceduren, især hvis det ikke er vores partnere.

(e) Klager: Brugere af webstedet har ret til at rejse et problem eller en klage vedrørende vores brug af deres personoplysninger med det relevante tilsynsorgan i deres bopælsland.

4. Definerede begreber: Som vi nævnte tidligere, er nogle begreber måske ikke helt klare. Så i dette sidste afsnit vil vi definere betydningen af nogle af de begreber, der er gældende i henhold til databeskyttelseslovgivningen.

Dataansvarlig: Den dataansvarlige er det organ, der er ansvarligt for at begrunde de indsamlede personoplysningsvilkårs anvendelse af data.

Databehandler: Databehandleren er den instans, der behandler data i henhold til den dataansvarliges anvisninger.

Personlige oplysninger: Personoplysninger er navne, e-mails, adresser og andre personlige oplysninger, der er knyttet til en person, og som kan bruges til at identificere personen på lovlig vis.

GDPR: Dette er den europæiske generelle forordning om databeskyttelse, EU 2016/679. GDPR gælder i hele EØS fra den 25. maj 2018.

Behandling af personoplysninger: Dette bruges til at repræsentere enhver handling, der er forbundet med brugen af personoplysninger, herunder indsamling, opbevaring, annullering, opdatering eller distribution af data.

Forbinder dig til den bedste mægler i din region ...