TIETOSUOJASELOSTE TÄRKEÄÄ TIETOA!

1. Johdanto

Kiitos, että käytät aikaa tämän tietosuojaselosteen lukemiseen! Bitcoin Profit kunnioittaa ja arvostaa kaikkien käyttäjiemme yksityisyyttä. Siksi pidämme tärkeänä käsitellä yksityisyyttäsi koskevia huolenaiheita. Huomaa, että Bitcoin Profit voi tehdä muutoksia tähän selosteeseen ilman ennakkoilmoitusta.

Emme koskaan sisällytä mitään sellaista, mikä voisi vahingoittaa sivustomme käyttäjien tietoturvallisuutta. Bitcoin Profit voi käyttää sanoja kuten "me", "meitä" tai "meidän" tämän lausuman osissa viittaamaan sivuston omistajaan eli Bitcoin Profit:iin.

Bitcoin Profit:ille käyttäjiemme tietoturvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Vaikka keräämme tietoja osana toimintaamme, varmistamme, että toimintamme on aina tietosuojaa koskevien sääntöjen ja määräysten mukaista.

"Kun luet tätä selostusta, saatat törmätä tiettyihin termeihin, kuten ""rekisterinpitäjä"" tai ""henkilötiedot"". Määrittelemme nämä termit tämän virallisen Bitcoin Profit tietosuojaselosteen loppuosiossa."

Jos sinulla on kysyttävää tähän tietosuojaselosteeseen liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme!

2. Mitä teemme henkilötiedoillasi?

Mitä ovat henkilötiedot?

Henkilötiedot ovat mitä tahansa yksilöivää tietoa, jota käytetään jonkun henkilön tunnistamiseen. Henkilötietoja voivat olla esimerkiksi nimi, henkilötunnus, sähköpostiosoite, osoite tai passi.

Mitä henkilötietoja Bitcoin Profit tarvitsee?

Bitcoin Profit kerää sinusta kolmenlaisia tietoja:

(a) Tiedot, jotka annat suostumuksellasi: Nämä henkilötiedot sisältävät kaikki tiedot, jotka annat täydellä suostumuksellasi vieraillessasi verkkosivustollamme. Jos esimerkiksi haluat rekisteröityä uudeksi käyttäjäksi, pyydämme joitakin henkilötietoja. Kun annat ne meille, tietosi kuuluvat tähän luokkaan.

(b) Tiedot, jotka saamme, kun viestittelet kanssamme: Jos otat meihin yhteyttä, voimme tallentaa käymämme keskustelun. Näin varmistamme, että voimme tarjota sinulle tehokasta ja toimivaa palvelua. Lisäksi nämä tiedot auttavat meitä kehittämään asiakaspalveluamme.

(c) Tiedot, jotka on saatu Bitcoin Loophole -sivuston käytöstä: Nämä ovat tietoja, joita keräämme, kun käytät verkkosivustoamme. Google Analyticsin avulla voimme kerätä tietoja, jotka koskevat Bitcoin Profit -sivuston käyttöä. Tällaisia tietoja voivat olla esimerkiksi vierailtu sivumäärä, käytetty aika ja muut vastaavat tiedot.

Kuka on rekisterinpitäjä, ja mitkä lait sallivat meidän kerätä henkilötietoja?

Bitcoin Profit on rekisterinpitäjä ja on vastuussa tietojen keräämisestä verkkosivustolla. Huomaa, että tietojesi kerääminen perustuu laillisiin tarkoituksiin ja perusteisiin. Kaikki menettelymme noudattavat Euroopan unionin (EU) asettamaa yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR).

Bitcoin Profit nojautuu yleisen tietosuoja-asetuksen neljään keskeiseen näkökohtaan, joihin kuuluvat muun muassa seuraavat:

Suostumus: Olet antanut meille luvan käyttää henkilötietojasi, kun käytät sivustoamme.

Aito etu: Käytämme henkilötietojasi aidon edun vuoksi, joka kuitenkin täyttää tietosuojaoikeutesi vaatimukset.

Oikeudellisten ehtojen hyväksyminen: Käytämme henkilötietojasi ehtojemme ja EU:n lakien mukaisesti.

Sopimuksen täyttäminen: Käytämme henkilötietojasi solmiaksemme sopimuksen kanssasi.

Miksi keräämme henkilötietojasi ja miten käytämme niitä?

Kuten verkkosivuillamme todetaan, emme ole kaupankäyntialusta. Tämän vuoksi emme säilytä tietojasi, vaan keräämme tietosi ja siirrämme ne yhteistyökumppaneidemme välittäjille. Olet suoraan tekemisissä näiden välittäjien kanssa.

Tämän lisäksi Bitcoin Profit voi käyttää henkilötietojasi useisiin muihin tarkoituksiin, joita ovat:

(a) Käyttäjän rekisteröinti ja viestintä: Kun rekisteröidyt meille, voimme käyttää tietoja ilmoittaaksemme sinulle päivityksistä tai tarvittavista tiedoista, joita saatat tarvita. Näin varmistamme, että noudatamme kanssamme tekemääsi sopimusta ja voimme tarjota sinulle hyvää asiakastukea.

(b) Bitcoin Profit -myynninedistäminen: Kun annat meille henkilötietosi, olet antanut suostumuksesi saada tietoa Bitcoin Profit -tiimin tarjouksista.

(c) Käyttäjien turvallisuus ja parempi käyttökokemus verkkosivustolla: Tavoitteenamme on varmistaa turvallisuutesi aina kun käytät Bitcoin Profit -sivustoa. Lisäksi voimme hallita tehokkaasti verkkosivustomme turvallisuutta ja parantaa käyttökokemustasi henkilötietojesi avulla.

Millaisia evästeitä Bitcoin Profit käyttää?

Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka luodaan, kun vierailet verkkosivustolla tai käytät sitä. Evästeiden avulla verkkosivusto voi tunnistaa laitteesi ja parantaa käyttökokemustasi verkkosivustolla.

Bitcoin Profit käyttää erilaisia evästeitä. Seuraavassa on kolme erilaista evästettä, joita löydät verkkosivuiltamme:

(a) Toiminnalliset evästeet: Tämäntyyppiset evästeet auttavat meitä tunnistamaan, miten tehokkaasti verkkosivusto toimii. Niiden avulla saamme tietoa sivuston toiminnasta ja kehitystarpeista.

(b) Google Analytics: Sen avulla saamme tietoa verkkosivuston käytöstä. Bitcoin Profitin ja Googlen välillä on sopimus, jonka myötä vain Bitcoin Profit voi käyttää henkilötietojasi, ei Google.

(c) Kolmannen osapuolen evästeet: Bitcoin Profit:illa on kumppanuuslinkkejä. Käytämme kolmannen osapuolen evästeitä seurataksemme käyttäjien toimintaa verkkosivustolla.

Missä Bitcoin Profit säilyttää henkilötietoja?

Bitcoin Profit ei säilytä henkilötietoja. Saatamme kuitenkin siirtää tietojasi kolmansille osapuolille. Huomaa, että teemme parhaamme turvataksemme tietosi ja suojellaksemme sinua mahdollisilta tietoturvaloukkauksilta.

Kun luovutamme käyttäjiemme henkilötietoja, se tapahtuu tietojenkäsittelysäännösten mukaisesti. Kolmannen osapuolen yhteistyökumppanimme eivät jaa tietojasi tuntemattomille osapuolille ilman suostumustamme.

Miten Bitcoin Profit suojaa henkilötietojani?

Bitcoin Profit varmistaa, että tietosi suojataan asianmukaisella tavalla. Emme luovuta tietojasi julkiseen käyttöön. Luovutamme tarvittaessa henkilötietosi viranomaiselle, jos nämä näin pyytävät.

Kuinka kauan Bitcoin Profit säilyttää henkilötietoja?

Bitcoin Profit ei säilytä tietojasi pidempään kuin on tarpeen tietojen käyttötarkoitusta varten. Tietojesi hankkimisen ensisijainen tarkoitus on mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden käsittely, joita käytät suostumuksellasi.

3. Mitkä ovat oikeutesi?

Bitcoin Profit -käyttäjänä sinulla on tietoturvaan liittyviä oikeuksia. Tässä osiossa kerromme yksityiskohtaisesti tärkeimmistä Euroopan unionin (EU) yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisista oikeuksistasi. Huomaa kuitenkin, että kaikkia näitä oikeuksia ei välttämättä sovelleta kaikissa tilanteissa, kun käytät Bitcoin Profit-sivustoa.

(a) Pääsyoikeus tietoihin: Tämä oikeus antaa käyttäjille oikeuden pyytää Bitcoin Profit:in keräämiä tietoja.

(b) Tietojen muuttaminen: Tämä oikeus antaa käyttäjälle oikeuden muuttaa henkilötietojensa osia, jotka ovat hänen mielestään vanhentuneita tai virheellisiä.

(c) Tietojen poistaminen: Bitcoin Profit -käyttäjät voivat pyytää, että heidän henkilötietonsa poistetaan kokonaan alustalta. Tämä edellyttää, että käyttäjät täyttävät tietyt ehdot. Bitcoin Profit ei säilytä käyttäjien tietoja, minkä vuoksi otamme yhteyttä kumppaneihimme tietojesi poistamiseksi.

(d) Tiedonsiirto: Bitcoin Profit -käyttäjänä voit pyytää, että tietosi siirretään toiselle kolmannelle osapuolelle. Emme ole vastuussa menettelyn lopputuloksesta, varsinkaan jos kyseessä ei ole yhteistyökumppanimme.

(e) Valitukset: Sivuston käyttäjillä on oikeus esittää henkilötietojensa käyttöön liittyviä kysymyksiä tai valituksia asuinmaansa tietosuojavaltuutetulle tai muulle vastaavalle taholle.

4. Määritellyt termit: Tässä viimeisessä osiossa määritellään joidenkin tietosuojalainsäädännössä sovellettavien termien merkitys.

Rekisterinpitäjä: Rekisterinpitäjä on taho, joka päättää henkilötietojen käsittelystä ja tarkoituksesta.

Tietojen käsittelijä: Tietojen käsittelijä on taho, joka käsittelee tietoja rekisterinpitäjän ohjeiden mukaisesti.

Henkilötiedot: Henkilötiedot ovat nimiä, sähköposteja, osoitteita ja muita henkilöön liittyviä henkilökohtaisia tietoja, joita voidaan käyttää henkilön tunnistamiseen.

Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR): EU:n yleinen tietosuoja-asetus, EU 2016/679. Yleistä tietosuoja-asetusta sovelletaan koko ETA-alueella 25. toukokuuta 2018 alkaen.

Henkilötietojen käsittely: Tähän voi sisältyä tietojen kerääminen, tallentaminen, poistaminen, päivittäminen tai jakelu.

Yhdistetään sinut alueesi parhaaseen välittäjään...